SeminarsΠοιος θέλει να μάθει το πιο ενδιαφέρον και διασκεδαστικό παιχνίδι που υπάρχει; Και ταυτόχρονα να αναπτύξει την πιο σημαντική κοινωνική δεξιότητα;Ένα ζωντανό, ''κάν'το κι εσύ'' πρόγραμμα σχεδιασμένο να σε βγάλει από την αβεβαιότητα και να και να σου δώσει τη μεγαλύτερη ώθηση σε ό,τι έχει να κάνει με τις γυναίκες που πήρες ποτέ..

 Σου δίνουμε τα εφόδια για να φτιάξεις αυτόν τον τομέα της ζωής σου ΤΩΡΑ!Φίλε,


Το πρόγραμμα αυτό έχει σκοπό να σου δώσει συμπυκνωμένη εμπειρία σε αλληλεπιδράσεις με γυναίκες.


Οι πελάτες μας στο τέλος του προγράμματος φεύγουν έχοντας αποκτήσει την άνεση και κυρίως την πεποίθηση ό,τι μπορούν να έχουν επιτυχία με τις γυναίκες.


Πώς μπορούμε και το κάνουμε αυτό;


Βγαίνουμε μαζί έξω και σου δείχνουμε αρχικά εμείς πώς να γνωρίζεις γυναίκες.


Αναλύουμε τη διαδικασία βήμα προς βήμα έτσι ώστε να γίνει απολύτως κατανοητή και σου λύνουμε όποια απορία έχεις.


Λειτουργούμε σαν ομάδα,γνωρίζουμε γυναίκες μαζί και σε καθοδηγούμε στο τι ακριβώς να κάνεις.


Δουλεύουμε συνεργικά, επικεντρωνόμαστε σε σένα και σου δίνουμε διαρκώς πληροφορίες σχετικά με το τι κάνεις σωστά, τι λάθος και πώς να βελτιωθείς.


Σου παρέχουμε πλούσια γνώση και περιεχόμενο σε ό,τι έχει να κάνει με την επιτυχία στις γυναίκες.


O συνδυασμός θεωρητικής ανάπτυξης, ζωντανής επίδειξης και πρακτικής εφαρμογής είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις το παιχνίδι.


Αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν ότι πίστεψα πως μπορώ να το κάνω κι εγώ. Δε θα μπορούσε να είχε γίνει αν δεν έβλεπα τα παιδιά να το κάνουν μπροστά μου. Και το κυριότερο ήταν ότι το έκαναν να φανεί εύκολο, κάτι που μπορεί να το κάνει οποισδήποτε”


Παύλος, Αθήνα
Στο Μάθε το Παιχνίδι εκτός από την επιτυχία του προγράμματος, επικεντρωνόμαστε στο να κάνει ο καθένας μία καινούρια αρχή και να κατακτήσει την επιτυχία, απολαμβάνοντας την ικανοποίηση ότι τα κατάφερε μόνος του. Αυτή η προσέγγιση είναι που κάνει το πρόγραμμα μοναδικό.

 
 

Έχεις τη δυνατότητα να μάθεις από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία που θα επικεντρωθούν στο πώς να γίνεις εσύ καλύτερος


Αυτά που σου προσφέρουμε είναι τα εξής...


Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Αυτό που κάνουμε στην αρχή είναι να δούμε ποιες είναι οι προσδοκίες σου, ποιες οι ανάγκες σου και που θες να φτάσεις. Μετά δημιουργούμε μαζί ένα πλάνο για το πώς θα το καταφέρεις.


Εξηγούμε σε βάθος όλα τα θεωρητικά θέματα ώστε να αποκτήσεις ισχυρά θεμέλια.


Σου δίνουμε πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία που έχουμε, ανοίγματα, ατάκες, ρουτίνες, ώστε να λύσεις το θέμα του ''τι να πω'' μια και καλή.


Προβάλλουμε τη διαδικασία βήμα προς βήμα και αναλύουμε διαφορετικά πιθανά σενάρια αλληλεπιδράσεων.

Μετά βγαίνουμε έξω και επιδεικνύουμε μπροστά στα μάτια σου πώς να γνωρίζεις και να αλληλεπιδράς με γυναίκες.


Αφού λοιπόν δεις πώς γίνεται, μετά απαντάμε σε όποια ερωτήματα έχεις και αφού έχεις τα κατανοήσει και έχεις αισθανθεί άνετα, ξεκινάς να κάνεις κι εσύ αλληλεπιδράσεις.


Παρακολουθούμε στενά τι κάνεις σωστά, αποκαλύπτουμε τα λάθη σου και σε βοηθάμε να προχωρήσεις την αλληλεπίδραση μπροστά.


Σου παρέχουμε ΟΛΑ όσα χρειάζεσαι...


Τη δομή της αλληλεπίδρασης από την αρχή μέχρι το τέλος, ώστε να ξέρεις πώς να ξεκινήσεις, που βρίσκεσαι κάθε στιγμή, ποιο είναι το επόμενο επίπεδο και τι πρέπει να κάνεις για να φτάσεις σε αυτό.


Πώς να δημιουργήσεις έλξη, κατανόηση της έλξης, εργαλεία που χρησιμοποιούμε λεκτικά και μη, ελκυστικές συμπεριφορές, γλώσσα του σώματος, συζήτηση, σεξουαλικότητα.


Τη νοοτροπία που πρέπει να έχεις. Το εξωτερικό παιχνίδι είναι μόνο ένα μέρος του παιχνιδιού. Σου δείχνουμε ποια στάση να ακολουθήσεις ώστε το παιχνίδι σου να είναι τόσο διασκεδαστικό όσο και αποτελεσματικό.


Εκτενή ανάλυση κάθε βήματος, πριν την αλληλεπίδραση, κατά τη διάρκεια της αλληλεπίδρασης, από τη μία αλληλεπίδραση στην άλλη, τη δεύτερη συνάντηση, δημιουργία πλάνου βραδιάς, μακροσκοπικού πλάνου. Όταν είναι όλα ξεκάθαρα στο μυαλό, μπορείς πιο εύκολα να αναλάβεις δράση.Πέρα από αυτά, αυτό που κάνουμε είναι να βγαίνουμε έξω σε ωραία μέρη, να μιλάμε σε όμορφες γυναίκες, να κάνουμε πλάκα και να περνάμε καλά.


Έχουμε φτάσει σε ένα επίπεδο που το παιχνίδι για εμάς είναι πλέον διασκέδαση. Δεν είναι μία κουραστική διαδικασία που ''πρέπει'' κάποιος να υποστεί για να γίνει καλός, δεν είναι μια δοκιμασία, ένα τεστ, κάτι επίπονο.


Είναι διασκέδαση, γέλιο, περιπέτεια. Και αυτό μπορούμε να το μεταδώσουμε και στους άλλους.


Βγαίνοντας μαζί μας βασικά θα είναι μία αξέχαστη εμπειρία.Το να διαβάζεις βιβλία και άρθα χωρίς να αναλαμβάνεις δράση, δε θα σε βοηθήσει


Το να διαβάσεις ένα βιβλίο που σου δίνει ενδιαφέρουσες πληροφορίες και σου ανοίγει τα μάτια είναι ελκυστικό. Σε κάνει να αισθάνεσαι δυνατός επειδή έχεις μία γνώση που οι περισσότεροι αγνοούν.

 

Αυτό ταυτόχρονα είναι και η παγίδα στην οποία πέφτουν πολλοί. Η γνώση πολλές φορές σε μπλοκάρει.


Ακριβώς επειδή αισθάνεσαι ωραία διαβάζοντας, δε θες να κάνεις το μεγάλο βήμα και να βγεις έξω να δεις αν όντως αυτά που διάβασες ισχύουν.


Το διάβασμα σε βάζει σε μία κατάσταση πνευματικής διέγερσης και ευφορίας, την οποία δε θες να χάσεις.


Η αλήθεια όμως είναι ότι άλλο να γνωρίζεις κάτι και άλλο να μπορείς να το εφαρμόσεις.


Υπάρχουν τύποι που βγαίνουν έξω και αντί να αναλάβουν δράση, βλέπουν τους άλλους γύρω τους και αναλύουν τις αλληλεπιδράσεις των άλλων.


Και προσωπικά δεν έχω τίποτα με όποιον θέλει απλά να διαβάζει. Η αλήθεια είναι ότι το διάβασμα γύρω από αυτά τα θέματα είναι διασκεδαστικό και ενδιαφέρον από μόνο του.


Απλά δεν πρόκειται να σου φέρει την επιτυχία. Μπορεί να σου δώσει τον τρόπο για να το καταφέρεις, αλλά η ίδια η επιτυχία θα έρθει μόνο αναλαμβάνοντας δράση.


Είσαι ήδη προγραμματισμένος στο να μην αναλαμβάνεις δράση. Αν επενδύσεις στο να διαβάσεις και εξακολουθήσεις να μην αναλαμβάνεις δράση, αυτό θα σε καθηλώσει ακόμα περισσότερο.


Όσο περισσότερο επενδύεις στο να αποκτάς γνώση χωρίς να την εφαρμόζεις, τόσο πιο δύσκολο θα είναι στη συνέχεια να αναλάβεις δράση.


Αυτός που βγαίνει έξω και το προσπαθεί κάποια στιγμή θα πετύχει αυτό που θέλει. Αυτός που κάθεται μπροστά από τον υπολογιστή και διαβάζει δε θα έχει αυτή την ευκαιρία.Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα σου δίνουμε μία μεγάλη ώθηση, αναλαμβάνοντας μαζική δράση

 
 

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα δεις και θα κάνεις ο ίδιος πολλές αλληλεπιδράσεις με γυναίκες.


Βγαίνοντας με άτομα που το κάνουν αυτό συστηματικά θα σε βοηθήσει να αλλάξεις τη στάση σου και να δημιουργήσεις μία νέα συνήθεια.


Επίσης θα είναι κάποιος δίπλα σου που θα σου λέει τι κάνεις σωστά και τι λάθος. Ποια πράγματα πρέπει να κρατήσεις και ποια να διορθώσεις ή να αλλάξεις. Έτσι κερδίζεις πολύτιμο χρόνο.


Δε θα χρειαστεί να χτυπήσεις το κεφάλι σου στον τοίχο. Σου λύνουμε τις απορίες σε καίρια ζητήματα, ώστε τελειώνοντας το πρόγραμμα να έχεις ξεκαθαρίσει τι πρέπει να κάνεις.


Βλέποντας άλλους να το κάνουν αποκτάς κι εσύ κίνητρο, γιατί αρχίζεις να πιστεύεις ότι είναι εφικτό.


Με τις συνεχόμενες αλληλεπιδράσεις, όχι μόνο θα μειωθεί το άγχος της προσέγγισης – σκοπός μας είναι να αποκτήσεις θετικές εμπειρίες ώστε να θες να το κάνεις ξανά και ξανά.


Για πολλούς ο τομέας ''επιτυχία στις γυναίκες'' δημιουργεί, άγχος και αμηχανία.

Εμείς θέλουμε να τον κάνουμε ευχάριστο και διασκεδαστικό.


Σου δείχνουμε πως το να βγεις έξω και να γνωρίσεις γυναίκες είναι κάτι φυσικό, εύκολο και ανώδυνο.


Είναι σημαντικό να ξέρεις πώς θα βελτιώσεις αυτόν τον τομέα της ζωής σου. Ακόμα πιο σημαντικό είναι να το κάνεις. Και να το κάνεις πετυχημένα, χωρίς όμως η διαδικασία να σε φθείρει και να σου καταναλώνει ενέργεια.


Πολλοί βλέπουν την επιτυχία στις γυναίκες σαν κάτι δύσκολο και επίπονο. Γι'αυτό υπάρχουν άτομα που ενώ έχουν επιτυχία, μέσα τους δεν αισθάνονται καλά, γιατί ακριβώς έχουν επενδύσει πάρα πολύ.


Εμείς θέλουμε να αποκτήσεις τη δεξιότητα να το κάνεις εύκολα και ευχάριστα, χωρίς να χρειάζεται να παραβλέψεις άλλες δραστηριότητες της ζωής σου. Απλά θα ενσωματώσεις και άλλη μία στο πρόγραμμά σου που δε θα σου καταναλώνει σημαντική ενέργεια.


Σε αυτό το επίπεδο θέλουμε να σε φτάσουμε, αναλαμβάνοντας μαζί δράση.


Μέσα σε ένα διήμερο γνώρισα τόσες κοπέλες όσες δεν είχα γνωρίσει έναν ολόκληρο χρόνο που έβγαινα έξω. Έμαθα πολλά μιλώντας με τα παιδιά. Το πιο σημαντικό ήταν ότι πλέον θέλω να το κάνω, μου αρέσει, ενώ παλιά με φόβιζε


Χρήστος, ΠεύκηΠοιο είναι το συμπέρασμα; αυτό που έκανες μέχρι τώρα ή δεν φέρνει αποτελέσματα ή δεν είναι αρκετό


Σκέψου με πόσους τρόπους οι περισσότεροι άντρες προσπαθούν να αυξήσουν την επιτυχία τους με τις γυναίκες. Άλλοι προσπαθούν επενδύοντας στην εμφάνιση, άλλοι στην κοινωνική θέση, άλλοι στον πλούτο.


Δε θα μπω στη διαδικασία να έρθω σε αντιπαράθεση με τις παραπάνω προσεγγίσεις. Και σαφώς και είναι ωραίο να έχεις εμφάνιση και άνεση οικονομική και κοινωνικό status.


Και υπάρχουν άτομα που έχουν επιτυχία κάνοντας αυτά. Απλά οι παραπάνω τρόποι είναι έμμεσοι και ταυτόχρονα δεν είναι ξεκάθαροι. Οκ, απέκτησες εμφάνιση και τώρα τι; οκ έβγαλες χρήματα και τώρα τι;


Εμείς σου προσφέρουμε μια διαφορετική προσέγγιση. Πιο ΑΜΕΣΗ. Πηγαίνουμε κατευθείαν στην πηγή, όπου οι γυναίκες είναι διαθέσιμες για γνωριμίες και σου παρέχουμε τα εφόδια και τις δεξιότητες για να τις κάνεις.


Και σου δίνουμε συμβουλές και βοήθεια πέρα από το ''αυτό που μετράει είναι το χρήμα'', ''κέρνα κανένα σφηνάκι'', ''φόρα t-shirt με V'', ''κάνε αποτρίχωση''.


Ακόμα και οι τύποι που το έχουν -γιατί υπάρχουν πολλοί από αυτούς-, δυσκολεύονται να δώσουν συμβουλές, γιατί πολύ απλά το είχαν από πάντα και δεν ξέρουν πώς το απέκτησαν και επιπλέον είναι πολύ πιο διασκεδαστικό γι'αυτούς να γνωρίζουν γυναίκες από το να δίνουν συμβουλές σε κάποιον που δεν το 'χει.


Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ναι γίνεται παιχνίδι έξω. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να το μάθεις κι εσύ.Αυτό που είναι το πιο σημαντικό για όποιον θέλει να μάθει το παιχνίδι είναι να ξεκινήσει να παίζειΌποια δεξιότητα κι αν θες να αποκτήσεις η διαδικασία είναι η ίδια. Πρέπει να την εξασκήσεις, να το κάνεις κι εσύ.


Είτε αυτό είναι να μάθεις ποδήλατο είτε μία ξένη γλώσσα είτε ένα μουσικό όργανο, όλα χρειάζονται πρακτική εξάσκηση. Αν θες να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση, χρειάζεται φυσική άσκηση.


Αν θες να βελτιώσεις τις κοινωνικές σου δεξιότητες, χρειάζεται να αποκτήσεις εμπειρία σε κοινωνικές αλληλεπιδράσεις.


Μπορεί να μην το είχες κάνει μέχρι τώρα γιατί δε χρειαζόταν. Μπορεί να το είχες προσπαθήσει και η αρχικές αντιδράσεις να ήταν αρνητικές και να το παράτησες. Μπορεί πολύ απλά να μην το είχες σκεφτεί.


Οι περισσότεροι δεν το έχουν κάνει γιατί είτε το έχουν συνδυάσει με αρνητικά συναισθήματα ή δε γνωρίζουν τον τρόπο ή γιατί δεν είναι απόλυτα πεπεισμένοι ότι αυτό θα τους βοηθήσει.Στο πρόγραμμα σε βάζουμε στο σωστό δρόμο δείχνοντάς σου ποια κατεύθυνση να ακολουθήσεις και πώς να προχωρήσεις στη συνέχεια

 
 

Αυτό που γίνεται στην αρχή είναι να δεις τον εκπαιδευτή να κάνει αλληλεπιδράσεις. Πώς συμπεριφέρεται, πώς κινείται, τι κάνει, πώς είναι μια πετυχημένη αλληλεπίδραση, ποια είναι η διαδικασία.


Αλλά το κυριότερο είναι να πειστείς ότι η επιτυχία είναι κάτι που υπάρχει έξω. Ότι είναι κάτι εφικτό, κάτι που μαθαίνεται, κάτι που μπορείς να το κάνεις κι εσύ.


Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να δεις άλλους να κάνουν πετυχημένες αλληλεπιδράσεις μπροστά στα μάτια σου.


Η επόμενη εμπειρία είναι κάνεις αλληλεπιδράσεις μαζί με τον εκπαιδευτή. Να αισθάνεσαι τη σιγουριά και την ασφάλεια που έχει κάποιος που είναι πιο έμπειρος.


Προσπαθούμε ώστε να κάνεις όσο το δυνατό πιο πετυχημένες αλληλεπιδράσεις

και να πάρεις όσες περισσότερες θετικές αντιδράσεις γίνεται.


Θέλουμε η εμπειρία σου από αρνητική ή ουδέτερη που ήταν μέχρι τώρα να γίνει θετική.


Με αυτόν τον τρόπο θα αρχίσεις να δημιουργείς ορμή προς την κατεύθυνση της επιτυχίας.


Εξαφανίζουμε κάθε ενδοιασμό και κάθε δεύτερη σκέψη που μπορεί να έχεις.


Η εμπειρία είναι τόσο δυνατή που θα σου αλλάξει τη στάση και τον τρόπο που έβλεπες τα πράγματα μέχρι τώρα.


Η αλήθεια είναι ότι το να βγαίνεις έξω και να γνωρίζεις γυναίκες είναι κάτι πολύ απλό, αν ξέρεις τον τρόπο και έχεις τις κατάλληλες βάσεις για να το κάνεις.


Το γεγονός ότι τώρα δεν μπορείς να το κάνεις οφείλεται στο ότι είναι κάτι που δεν το έχεις συνηθίσει.


Κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα σε κάνουμε να αισθανθείς άνετα έτσι ώστε το να αλληλεπιδράς και να γνωρίζεις γυναίκες να είναι κάτι που γίνεται φυσικά.


Το φλερτ είναι διασκεδαστικό και ευχάριστο. Είναι παιχνίδι. Αυτό που κάνουμε είναι να σου δείξουμε πώς παίζεται.Μαθαίνοντας το παιχνίδι αποκτάς επιλογές – αρχίζεις και καλλιεργείς την πεποίθηση ότι 'το χεις


Το να βγαίνεις έξω και να ξέρεις ότι μπορείς να γνωρίσεις κοπέλες και να μπορείς να το κάνεις αυτό συστηματικά είναι δυνατό.

Αλλάζει τελείως τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις τα πράγματα. Εκεί που άλλος βλέπει δυσκολία, εσύ βλέπεις ευκαιρία. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές.


Και αν αυτό δεν είσαι σε θέση να το κάνεις τώρα, ο λόγος είναι ότι ποτέ δεν το εξάσκησες, ποτέ δε σου δόθηκε η ευκαιρία να το μάθεις.


Το να καταφέρεις να το κάνεις αυτό είναι μία πρόκληση. Το να πλησιάζει κανείς κοπέλες που δεν τις γνωρίζει στους περισσότερους δημιουργεί άγχος. Και είναι απόλυτα φυσιολογικό.


Αντίθετα για τις γυναίκες αυτές οι πρωταρχικές αλληλεπιδράσεις είναι κάτι που μπορούν να χειριστούν πολύ καλά. Και αυτό γιατί μαθαίνουν να το κάνουν από νεαρή ηλικία, ειδικά αν πρόκειται για εμφανίσιμες κοπέλες.


Και εκτός από το ότι στέκονται πιο καλά στα πόδια τους κοινωνικά, σε τέτοιου είδους αλληλεπιδράσεις, πολλές φορές νομίζουν ότι και οι άντρες έχουν την ίδια κοινωνική ευελιξία.


Αν αισθανθούν ότι ο άντρας δεν έχει τις ίδιες επιλογές με αυτές -και πίστεψέ με μια όμορφη κοπέλα έχεις πολλές επιλογές- σχεδόν αυτόματα θα τον απορρίψουν.


Οι γυναίκες έλκονται από άντρες που αισθάνονται ότι έχουν επιλογές. Δεν το κάνεις όμως γι'αυτό. Το κάνεις για σένα..


Είναι ωραίο να ξέρεις ότι μπορείς να γνωρίσεις κοπέλες οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Είναι ενδιαφέρον να ξέρεις ότι θα βγεις ένα βράδυ έξω και η βραδιά θα είναι περιπετειώδης.


Είναι υγιές να είσαι κοινωνικός και να μπορείς να εκφράζεις τον εαυτό σου αλληλεπιδρώντας με άλλους.


Γιατί στην τελική ανάλυση, το παιχνίδι αυτό είναι, η έκφραση του εσωτερικού μας κόσμου.


Μαθαίνεις να εκφράζεις τις σκέψεις σου, τις ιδέες σου, τις επιθυμίες σου με τρόπο που να είναι σε αρμονία με τον εαυτό σου και ταυτόχρονα ελκυστικός.


Μαθαίνεις να διοχετεύεις την ενέργειά σου μέσα από τις αλληλεπιδράσεις, δημιουργώντας συναισθήματα σε σένα και στους άλλους.Θέλουμε να δεις τι είναι εφικτό να γίνει στην πραγματικότητα, μπροστά στα μάτια σου


Στο πρόγραμμα σου δείχνουμε ακριβώς πώς γνωρίζουμε γυναίκες έξω σε πραγματικό χρόνο και σου δείχνουμε τα βήματα για να το κάνεις κι εσύ.


Είναι σημαντικό να βλέπεις κάποιον άλλο να το κάνει, γιατί αυτό αλλάζει τη στάση σου για τα πράγματα. Αρχίζεις και πιστεύεις ότι όντως μπορεί να γίνει.


Αφού μπορεί να το κάνει κάποιος, ίσως μπορώ να το κάνω κι εγώ, έτσι θέλουμε να αρχίσεις να σκέφτεσαι.


Αυτή η πεποίθηση είναι το πρώτο βήμα προς την αλλαγή που θέλεις να κάνεις. Και ο καλύτερος τρόπος για να την αποκτήσεις είναι να δεις άλλους να το κάνουν,


Θα δεις τον εκπαιδευτή να πλησιάζει κοπέλες, πώς ξεπερνάει το άγχος προσέγγισης, ποια είναι η γλώσσα του σώματος του, πώς μιλάει, τι λέει, πώς δημιουργεί έλξη, πώς κάνει φυσική κλιμάκωση, πώς ζητάει το τηλέφωνο.


Θα δεις να πλησιάζει σε διάφορες καταστάσεις, σε μπαρ, σε κλαμπ, σε καφετέρια, στο δρόμο και διαφορετικά είδη γκρουπ.


Θα δεις πώς ξεκινάει τη βραδιά, τι κάνει για να αυξήσει την ενέργειά του, πώς προχωράει από γκρουπ σε γκρουπ. Πώς χειρίζεται την επιτυχία και πώς την αποτυχία.


Θα δεις να παίρνει θετικές αντιδράσεις, θα δεις το χιούμορ που χρησιμοποιεί, το περιεχόμενο αυτών που λέει, τι σημαίνει και πώς είναι μία πετυχημένη αλληλεπίδραση.


Όλα αυτά θα αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις ΕΣΥ τα πράγματα. Θέλουμε να δεις ότι υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορείς να κάνεις έξω εκτός από το να πίνεις το ποτό σου και να μιλάς με τους φίλους σου.


Όλοι έχουμε βρεθεί στην κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι τώρα. Δε θα υποστηρίξω, όπως κάνουν μερικοί ότι αυτή η κατάσταση είναι απαραίτητα αρνητική και ότι πρέπει να αλλάξει.


Αυτό που κάνουμε είναι να σου παρουσιάσουμε έναν διαφορετικό τρόπο να βλέπεις τα πράγματα, μία πληθώρα επιλογών που πιθανώς αγνοούσες.

Θέλουμε να σου δείξουμε και να πιστέψεις ότι έξω γίνεται παιχνίδι και ότι μπορείς να το παίξεις κι εσύ.


Και ο καλύτερος τρόπος είναι μέσα από ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ που το κάνουν και στο εξηγούν.Καλλιεργούμε όλους τους δυνατούς τρόπους εκμάθησης ώστε να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα στο συντομότερο χρονικό διάστημαΥπάρχουν άτομα που είναι περισσότερο οπτικοί τύποι και θέλουν να δουν κάτι πριν το κάνουν. Αν δουν πώς γίνεται τότε είναι πολύ πιο εύκολο να το κάνουν και οι ίδιοι.


Στο πρόγραμμα θα δεις τους εκπαιδευτές να πλησιάζουν και να γνωρίζουν κοπέλες συνέχεια. Θα αποκτήσεις μια πολύ καλή εικόνα του τι σημαίνει μία πετυχημένη αλληλεπίδραση και πώς να το κάνεις.


Άλλοι προτιμούν να μάθουν κάτι κάνοντάς το οι ίδιοι και αποκτώντας εμπειρία μόνοι τους.


Εκτός από το ότι θα κάνεις δεκάδες αλληλεπιδράσεις είτε μόνος σου είτε με τον εκπαιδευτή, σου δίνουμε συνεχόμενο feedback σχετικά με το τι κάνεις σωστά, τι λάθος, τι πρέπει να αλλάξεις και τι όχι.


Θα σε βοηθήσουμε να ξεπεράσεις τους φόβους σου μέσα από σταδιακή απευαισθητοποίηση, αλλά και μαθαίνοντας να κολυμπάς μόνος σου στα βαθιά.


Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να σε βοηθήσει με τη λιγότερη δυνατή επένδυση από τη μεριά σου.


Η εμπειρία των εκπαιδευτών είναι τόσο μεγάλη που είναι εύκολο να σε τραβήξουν προς το μέρος τους και να σε ανεβάσουν στο δικό τους επίπεδο.


Το πρόγραμμα είναι έντονο, τα ερεθίσματα που δέχεσαι πολλά και οι αλλαγές που φέρνει μεγάλες.
Σου δείχνουμε πώς είναι το ολοκληρωμένο παιχνίδι, ΥΠΕΡαναλύοντας κάθε βήμα ώστε να έχεις ΞΕΚΑΘΑΡΗ εικόνα στο μυαλό σου

 


Παίζουμε το παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος. Και σου μαθαίνουμε να παίζεις κι εσύ από την αρχή μέχρι το τέλος.


Δεν πρόκειται απλά να σου δώσουμε ένα άνοιγμα και να σου πούμε πήγαινε πες το και μετά να έρθεις πίσω και μετά πάλι τα ίδια. Απέχουμε πολύ από αυτό.


Ξέρουμε πολύ καλά ότι το άνοιγμα μπορεί να είναι δύσκολο για μερικούς. Αλλά επίσης το να ανοίγεις και μόνο αυτό δε σημαίνει κάτι.


Σου δείχνουμε πώς να κάνεις ολοκληρωμένες αλληλεπιδράσεις, που προχωράνε πολύ πιο μακριά από την έναρξη μιας συζήτησης.


Και το κάνουμε αυτό με το να είμαστε δίπλα σου και να σου λέμε τι να κάνεις βήμα προς βήμα σε όλη τη διάρκεια της αλληλεπίδρασης.


Για ένα πράγμα για το οποίο είαι περήφανος είναι ότι έχω αναλύσει το παιχνίδι όταν το μάθαινα ο ίδιος σε τέτοιο βαθμό ώστε να μπορώ να το μεταδώσω εύκολα σε άλλους.


Είμαι αναλυτικός τύπος, το οποίο με έχει δυσκολέψει σε πολλά πράγματα. Σε αυτό που με βοήθησε όμως ήταν να αποσυνθέσω το παιχνίδι και να καταλάβω πως λειτουργεί η διαδικασία βήμα προς βήμα, γιατί αλλιώς δε θα μπορούσα ποτέ να το μάθω.


Δε χρειάζεται να κάνεις κι εσύ το ίδιο. Μπορώ να σου δείξω ποια είναι η διαδικασία που θα σου φέρει την επιτυχία κι εσύ απλά να την ακολουθήσεις.


Σου δείχνουμε και σου εξηγούμε τι πρέπει να κάνεις κατά τη διάρκεια της αλληλεπίδρασης, κατά τη διάρκεια της βραδιάς και σου παρέχουμε και ένα πιο μακροπρόθεσμο σχέδιο για διαρκή και αυξανόμενα αποτελέσματα.


 

Σου παρέχουμε μεγάλη γκάμα από ανοίγματα, ρουτίνες, τεχνικές, θέματα για συζήτηση, ατάκες και οτιδήποτε άλλο χρειάζεσαι για να έχεις το πιο δυνατό ρεπερτόριο έξω


Όταν κάποιος φλερτάρει, μιλάει και γνωρίζει γυναίκες συστηματικά αρχίζει και αναπτύσσει αυτοματισμούς.


Αυτοί οι αυτοματισμοί είναι αντανακλαστικές αντιδράσεις σε ερεθίσματα τα οποία έχει δεχθεί ξανά και ξανά και έχει διαπιστώσει με τη μέθοδο ''τεστάρω και βλέπω αν δουλεύει'' ότι όντως δουλεύουν. Και γι'αυτό τις χρησιμοποιεί συνέχεια.


Οι αυτοματοποιημένες αυτές αντιδράσεις λέγονται ρουτίνες. Οποιοσδήποτε παίζει για μεγάλο διάστημα έχει αναπτύξει προσωπικές ρουτίνες.


Κι εσύ θα μπορούσες να το κάνεις αν επένδυες τον αντίστοιχο χρόνο και κόπο. Δε χρειάζεται όμως να το κάνεις.


Σου δίνουμε τεσταρισμένες ρουτίνες που μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ίδιο βράδυ.


Οι ρουτίνες αυτές περιλαμβάνουν:


  • Τρόπους για να ξεκινήσεις συζήτηση με μια κοπέλα, ερωτήσεις, δηλώσεις, κομπλιμέντα, πειράγματα

  • Θέματα για συζήτηση, τι να πεις μετά το άνοιγμα (αυτό το ερώτημα το έχουν όλοι), θέματα που δημιουργούν ίντριγκα, χαλαρωτικά θέματα, καυτά θέματα, πώς να πηγαίνεις από το ένα θέμα στο άλλο, τεχνικές συζήτησης

  • Μεγάλη ποικιλία από one liners, σύγχρονα, (όχι φθηνές ατάκες που βρίσκεις στο ίντερνετ), τεσταρισμένα πολλάκις έξω που θα σε βοηθήσουν να κατευθύνεις την ενέργεια της αλληλεπίδρασης, να δημιουργήσεις ένταση, να ανεβάσεις τη θερμοκρασία, να προκαλέσεις

  • Ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να κάνεις αξιολόγηση και να δημιουργήσεις άνεση και σύνδεση


Ο κυριότερος λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι άντρες δεν πλησιάζουν μια κοπέλα είναι ότι δεν έχουν τι να πουν. Αυτό το πρόβλημα θα λυθεί μια και καλή.
 

Δε θα χρειαστεί να ξανασκεφτείς τι να πεις.


Κάνουμε όμως ένα βήμα παραπέρα και σου δείχνουμε τον τρόπο να δημιουργήσεις δικές σου ρουτίνες. Και αυτό είναι το πιο δυνατό.Θα συνεργαστούμε για να αποκτήσεις αυτήν την καινούρια δεξιότητα

 
 

Η επιτυχία με τις γυναίκες είναι κάτι που μαθαίνεται.


Δεν έχουν όλοι την ίδια άποψη όμως. Πολλοί νομίζουν ότι κάποιος το 'χει ή δεν το 'χει. Ότι γεννιέται με αυτό το χάρισμα.


Αυτή η αντίληψη απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Πλέον γνωρίζω εκατοντάδες ζωντανά παραδείγματα ατόμων που δεν το είχαν και το απέκτησαν.


Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι κάποιος μπορεί να αποκτήσει επιτυχία ακόμα κι αν δεν είχε μέχρι τώρα.


Όταν θέλεις να γνωρίσεις μία γυναίκα πρέπει να αναλάβεις δράση. Και πρέπει να ξέρεις τι δράση να αναλάβεις.


Για μερικούς αυτή η δράση γίνεται υποσυνείδητα, είναι κάτι που το κάνουν συστηματικά ή απλά τους βγαίνει φυσικά.


Πριν όμως φτάσεις σε αυτό το επίπεδο θα πρέπει να αναλάβεις συνειδητή δράση.


Και πολλές φορές η δράση αυτή έρχεται σε σύγκρουση με ό,τι έκανες μέχρι τώρα, πράγμα που κάνει την ανάληψή της ακόμα πιο δύσκολη.


Στο πρόγραμμα σου δείχνουμε τι πρέπει να κάνεις. Θα ξέρεις ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις, όταν βρεθείς σε μία κατάσταση που θα θες να γνωρίσεις μία γυναίκα.

Μέσα από την επανάληψη η δράση θα γίνεται όλο και πιο φυσική. Δε θα χρειάζεται να πιέζεσαι, να νιώθεις άγχος, φόβο, αδρεναλίνη. Απλά το κάνεις.Αν είσαι διατεθιμένος να αφιερώσεις δύο ημέρες από τη ζωή σου, προσέξεις αυτά που κάνουμε και ακολουθήσεις τις συμβουλές μας...


...στο τέλος του προγράμματος θα έχεις την άνεση και την ικανότητα να γνωρίζεις τις γυναίκες που ΠΑΝΤΑ ήθελες


Δεν είναι λίγοι αυτοί που μπορούν να σου δώσουν άπειρες συμβουλές για τις γυναίκες και για το πώς να τις κατακτήσεις, αλλά όταν έρθει η ώρα να πλησιάσουν παγώνουν.


Υπάρχουν άτομα που θυμούνται και μπορούν να σου πουν δεκάδες ρουτίνες, αλλά όταν τους βάλεις να μιλήσουν σε μια γυναίκα το μυαλό τους αδειάζει.


Και αυτό συμβαίνει γιατί η μάθηση περιέχει ΠΡΑΞΗ και ΕΦΑΡΜΟΓΗ.


Πρέπει να εφαρμόζουμε αυτά που διαβάζουμε για να έχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα.


Το πλεονέκτημα του ζωντανού προγράμματος είναι ότι προσλαμβάνεις πληροφορία και την εφαρμόζεις στον ίδιο χρόνο. Αυτό είναι που κάνει το ζωντανό πρόγραμμα αναντικατάστατο.


Και οι πληροφορίες που θα δεχθείς είναι πολλές. Το πρόγραμμα είναι συμπυκνωμένο και έντονο.


Σου δίνουμε πραγματικά πολλή θεωρία – γνωρίζουμε ό,τι κυκλοφορεί έξω – και σε βοηθάμε να την αφομοιώσεις μέσα από τη δράση, ώστε να γίνει κτήμα σου.


Το ζωντανό πρόγραμμα είναι η καλύτερη ευκαιρία για να βελτιώσεις την επιτυχία με τις γυναίκες σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.


Πιο αναλύτικα, στο πρόγραμμα θα μάθεις...


-Ποια είναι η δομή της αλληλεπίδρασης από την αρχή μέχρι το τέλος και ποιες είναι φάσεις από τις οποίες αποτελείται.


-Τι ακριβώς αντιπροσωπεύει η κάθε φάση, τι συναισθήματα δημιουργούνται στη γυναίκα και στον άντρα, ποιος είναι ο σκοπός της, πώς καταλαβαίνεις ότι βρίσκεσαι στη συγκεκριμένη φάση και ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσεις για να πας από τη μία φάση στην επόμενη.


-Δυνατές ασκήσεις για να ξεπεράσεις το φόβο της προσέγγισης και για να μπορείς να το κάνεις αυτό συνέχεια και μετά το τέλος του προγράμματος.


-Δεκάδες ανοίγματα και τρόπους να ξεκινήσεις μία συζήτηση με μια κοπέλα ή με ένα γκρουπ γυναικών.


-Πώς να αλλάξεις τη νοοτροπία σου και τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα ώστε να αναγνωρίζεις γύρω σου τις αμέτρητες επιλογές και ευκαιρίες που έχεις.


-Έναν οδηγό ώστε να λύσεις εύκολα και γρήγορα τα θέματα της γλώσσας του σώματος μια και καλή (είναι κάτι βασικό, λύνεται εύκολα και γρήγορα για να προχωρήσεις στο επόμενο επίπεδο)


-Τεχνικές για να βελτιώσεις τις δεξιότητές σου στη συζήτηση και την ομιλία – τόσο στο περιεχόμενο όσο και στον τρόπο που μιλάς.


-Ποια είναι τα πιο σημαντικά εκφραστικά μέσα που διαθέτουμε, αν τα εξασκήσεις αυτά θα μπορείς να δημιουργείς έλξη χωρίς καν να χρειάζεται να μιλήσεις.


-Τι σημαίνει να έχεις σεξουαλική αύρα και συγκεκριμένες τεχνικές για να την αναπτύξεις – όταν οι γυναίκες το αναγνωρίζουν αυτό σε έναν άντρα θέλουν να είναι κυριολεκτικά συνέχεια γύρω του.


-Απλές ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν να αισθάνεσαι άνετα δίπλα σε γυναίκες, αν αισθάνεσαι εσύ άνετα, θα αισθάνονται και αυτές άνετα όταν βρίσκεσαι δίπλα τους.


-Ποια είναι τα 4 πράγματα που κοιτάζουν πρώτα οι γυναίκες σε έναν άντρα και τα οποία δημιουργούν αυτό που λέμε πρώτη εντύπωση (είναι κάτι που καλλιεργείται)


-Εκτενή και λεπτομερή ανάλυση της γυναικείας ψυχολογίας και σεξουαλικότητας..ένα από τα δυνατά μας σημεία, το έχουμε μάθει από πρώτο χέρι, αλληλεπιδρώντας με γυναίκες και όχι διαβάζοντας (θα μάθεις πράγματα που δεν τα λέει κανείς άλλος!)


-Περιγραφή της κουλτούρας των κλαμπ...έχοντας περάσει κυριολεκτικά χιλίαδες ώρες στα κλαμπ, μπορώ να αναλύσω ακριβώς πώς συμπεριφέρονται οι γυναίκες που βγαίνουν στα κλαμπ (ναι υπάρχει διαφορά ), τι ψάχνουν, από τι έλκονται και τι αποφεύγουν και πώς να 'παίξεις' σε τέτοια περιβάλλοντα.


-3 συμπεριφορές που υποσυνείδητα κάνουν αυτοί που βγαίνουν συστηματικά με πολλές γυναίκες και στις οποίες οι γυναίκες δεν μπορούν να αντισταθούν.


-Στρατηγικές ώστε να μπορείς να 'κλείνεις' τη λογική και να συμπεριφέρεσαι με βάση το συναίσθημα..δεν είναι έξυπνο να λειτουργείς πάντα με το συναίσθημα, αλλά όταν μιλάμε για αλληλεπίδραση με γυναίκες και φλερτ είναι πολύ δυνατό και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ( σου δείχνουμε πώς να μεταβαίνεις από την 'κατάσταση της λογικής' στην 'κατάσταση του συναισθήματος' και το αντίθετο)


-Πώς να έχεις απήχηση στα συναισθήματα μιας γυναίκας αντί να προσπαθείς να την πείσεις λογικά.


-Συγκεκριμένα παραδείγματα σε διαφορετικά περιβάλλοντα που μπορείς να γνωρίσεις κοπέλες και τι να κάνεις σε κάθε περίπτωση.


-Πώς να καταλάβεις όταν μια γυναίκα σε καλεί να την πλησιάσεις, πώς να ξεχωρίσεις τις κοπέλες που έχουν διάθεση για φλερτ, αυτές με τις οποίες φαίνεται να ''το 'χεις'' εξαρχής και αυτές που οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος σου και πώς να χειριστείς κάθε κατάσταση ξεχωριστά.


-Πώς να βελτιώσεις την εξωτερική σου εικόνα ώστε να αυξήσεις τις 'προσκλήσεις για προσέγγιση' από τις γυναίκες και την πιθανότητά σου για επιτυχία (δε χρειάζεται να είσαι μοντέλο οκ, αλλά η εικόνα που παρουσιάζεις έχει σημασία)


-Ποιες είναι εκείνες οι μικρές λεπτομέρειες που θα ανεβάσουν το παιχνίδι σου στο επόμενο επίπεδο – είναι καλό να μπορείς να βρίσκεις γυναίκες, αλλά είναι ακόμα καλύτερο οι γυναίκες να σε θέλουν, επειδή βλέπουν ότι το 'χεις.


-Τρόπους για να κάνεις τη διαδικασία της γνωριμίας με γυναίκες όσο πιο διασκεδαστική και απολαυστική γίνεται..το παιχνίδι δε χρειάζεται να το παίρνεις στα σοβαρά (οι περισσότεροι αυτό κάνουν) και αυτό σου μεταφέρουμε

... και πολλά ακόμα tips και συμπεριφορές που θα σε κάνουν να σκέφτεσαι και να συμπεριφέρεσαι σαν κάποιον που το 'χει.


Οι πληροφορίες που δέχθηκα σε δύο ημέρες ήταν πάρα πολλές. Μου ήταν δύσκολο να τις ενσωματώσω όλες. Τα παιδιά ξέρουν τι κάνουν. Αυτό που μου έμεινε στο τέλος ήταν το αίσθημα ότι πραγματικά έχω επιλογές. Και επιλογές όχι μόνο για να βγω, αλλά και για να δημιουργήσω βαθύτερες σχέσεις


Αλέξης, ΧαιδάριΘα είμαι δίπλα σου, θα σου δείξω και θα σε καθοδηγήσω για να κάνεις μόνος σου το δικό σου πετυχημένο pick up

 
 

Αν γνωρίζεις την ιστορία μου δεν είχα πάντα αυτή την επιτυχία με τις γυναίκες. Χρειάστηκε να το δουλέψω, να το εξασκήσω, να το μάθω. Αυτό με κάνει να ξέρω πολύ καλά από που προέρχεσαι, που βρίσκεσαι και που θες να πας.


Γνωρίζω τι απασχολεί κάποιον που θέλει την επιτυχία αλλά δεν ξέρει πώς να φτάσει εκεί. Και ενώ υπάρχουν πολλοί που το 'χουν με τις γυναίκες, οι περισσότεροι δεν μπορούν να σε συμβουλεύσουν γιατί πολύ απλά το είχαν πάντα. Δε χρειάστηκε να το μάθουν.


Ξέρω καλά τη διαδικασία και την πορεία που χρειάζεται να κάνει κάποιος από την αρχή μέχρι το τέλος. Και είναι η ίδια για όλους. Μπορώ να σε βοηθήσω να διανύσεις την απόσταση πιο γρήγορα και να κερδίσεις χρόνο.


Αυτό που μου άρεσε στον Canello είναι ότι είναι απλός και δεν το παίζει. Φαίνεται άτομο που μπορεί να σε καταλάβει και να σε βοηθήσει πραγματικά γιατί μάλλον βρισκόταν εκεί που είσαι εσύ τώρα. Το εντυπωσιακό είναι ότι ενώ όταν μιλούσαμε ένιωθα ότι είναι σαν εμένα, όταν μιλούσε σε γυναίκες καταλάβαινα τι διαφορά έχουμε και πόσο μακριά εχει φτάσει

 Βασίλης, Χαλάνδρι 

 Η ανάλυση του παιχνιδιού και των δυναμικών είναι κάτι που θαύμασα στον Canello. Ξέρει πώς παίζεται το παιχνίδι και τι ακριβώς πρέπει να κάνεις για να το μάθεις”

Νίκος, Χολαργός

Είμαι πρακτικός τύπος και δίνω βάση στο αποτέλεσμα. Κάθε αλληλεπίδραση από την αρχή μέχρι το τέλος έχει συγκεκριμένες φάσεις. Στο πρόγραμμα θα μάθεις να είσαι αποτελεσματικός χειριστής ώστε να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις και πώς πρέπει να το κάνεις. Συγκεκριμένα:


-Ποια ανοίγματα να χρησιμοποιείς σε κάθε περίπτωση, έτσι ώστε να περάσεις το αρχικό σκανάρισμα, εκεί που οι γυναίκες απορρίπτουν τους περισσότερους άντρες.


-Πώς να κάνεις τα άμεσα ανοίγματα να πετύχουν.


-Με ποιον τρόπο να μεταβείς από το άνοιγμα στην επόμενη φάση, η ερώτηση αυτή απασχολεί την πλειονότητα αυτών που έχουν αρχίσει να ασχολούνται με το παιχνίδι


-Θέματα γλώσσας του σώματος, τόνου φωνής, έντασης φωνής,ρυθμού λόγου, βλέμματος, στάσης, έκφρασης.


-Πώς να ανοίξεις αν υπάρχει ήδη βλεμματική επαφή και τι να κάνεις στην περίπτωση που η γυναίκα δε σε κοιτάζει.


-Μια μοναδική τεχνική που σου επιτρέπει να αλλάζεις θέματα συζήτησης ομαλά και ποτέ να μην ξεμένεις από πράγματα να πεις.


-Δεκάδες ρουτίνες που καλύπτουν όλες τις φάσεις της αλληλεπίδρασης..αν είσαι από αυτούς που θέλουν έτοιμο υλικό θα σου δοθεί τόσο που δε θα χρειαστεί να ασχοληθείς με αυτό το θέμα ξανά.


-Αν είσαι από αυτούς που θέλουν να χρησιμοποιούν δικό τους υλικό σου δείχνουμε πώς να δημιουργήσεις εσύ τις δικές σου ρουτίνες, με τον ίδιο τρόπο που δημιουργούμε εμείς τις δικές μας (αυτό είναι κάτι στο οποίο είμαστε πολύ δυνατοί, σε μία περίοδο που το pick up έχει αρχίσει να διαδίδεται και οι γυναίκες ακούν τα ίδια ξανά και ξανά)


-Τεχνικές για να μπορείς να δώσεις στη γυναίκα πάτημα να μιλήσει για τον εαυτό της και να ρωτήσει πράγματα για σένα.


-8 τρόποι με τους οποίους μπορείς να μπεις σε state...όταν είσαι σε αυτή την κατάσταση όλα γίνονται πιο εύκολα.


-Ποια είναι τα δύο χαρακτηριστικά που όταν οι γυναίκες αναγνωρίσουν δε θα θέλουν να φύγουν από δίπλα σου..αντί να προσπαθείς να 'κρατήσεις' το σετ, θα προσπαθούν οι γυναίκες.


-Γιατί είναι σημαντικό να δίνεις ενέργεια στο περιβάλλον και πώς να κάνεις την εσωτερική αλλαγή από εσωστρεφής σε εξωστρεφή.


-Αναλυτική περιγραφή για το πώς θα κλιμακώσεις φυσικά την αλληλεπίδραση.


-Πώς να τραβήξεις την προσοχή, ασκήσεις για το πώς θα γίνεις πιο ανθεκτικός όταν η προσοχή είναι όλη πάνω σου και πώς θα μπορέσεις να οδηγήσεις την αλληλεπίδραση.


-Τρόπους να εκφράσεις τις προθέσεις σου από την αρχή..ποτέ πια η αλληλεπίδραση δε θα μπαίνει σε φιλικό πλαίσιο.


-Το μυστικό για να κεντρίσεις το ενδιαφέρον οποιασδήποτε γυναίκας.


-Πώς να συνδυάσεις να είσαι διεκδικητικός και ταυτόχρονα χαλαρός.


-Ένας μοναδικός τρόπος για να αντιμετωπίσεις κακοτοπιές, αρνητικές αντιδράσεις, αγενείς συμπεριφορές..σε όλους εμφανίζονται, σου δείχνουμε πώς να χειρίζεσαι τέτοιες καταστάσεις.


-Εκτενής οδηγός για το πώς να πλησιάζεις γυναίκες οπουδήποτε και οποτεδήποτε.


-Πώς να χειρίζεσαι τις διακοπές, τις νέες αφίξεις στο γκρουπ ,πώς να κόβεις τα θέματα που αλλάζουν την κατεύθυνση της συζήτησης και πώς να ξεκινάς με αυτοπεποίθηση τα δικά σου θέματα.


-Πώς να αντιλαμβάνεσαι την ενέργεια του γκρουπ, πώς να προσαρμόζεις τη δική σου ενέργεια και πώς να 'τραβάς' το γκρουπ στη δική σου κατάσταση.


-Οτιδήποτε χρειάζεται να ξέρεις για το χιούμορ...ποια η διαφορά του να είσαι αστείος από το να έχεις χιούμορ, ποια είναι η λεπτή γραμμή του να είσαι διασκαδεστής από το να περνάνε οι άλλοι καλά δίπλα σου μόνο και μόνο επειδή δίνεις αξία..


-Πώς να είσαι φιλικός και ζεστός-αν το καταφέρεις αυτό δε θα έχεις ξανά πρόβλημα με το άνοιγμα.


Και αυτά είναι μόνο η αρχή...


Παρακάτω είναι μία ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗ λίστα του τι ακολουθεί:


-Εκτενής ανάλυση και κατανόηση της έλξης..αυτό είναι το ερώτημα που απασχολεί τους περισσότερους άντρες ''πώς να κάνω μία κοπέλα να της αρέσω'' και το λύνουμε μία και καλή.


-Τι σημαίνει όταν μία γυναίκα “έλκεται από έναν άντρα”..οι περισσότεροι το παρεξηγούν αυτό.


-Ποια είναι τα χαρακτηριστικά εκείνα που κάνουν έναν άντρα ελκυστικό για μια γυναίκα (δεν είναι αυτά που νομίζεις)


-Ποια είναι τα ΕΙΔΗ της έλξης – δεν έλκονται όλες οι γυναίκες με τον ίδιο τρόπο και πώς μπορείς να εφαρμόσεις τον κάθε τρόπο στην πράξη.


-Ζωντανή επίδειξη για το πώς να δημιουργείς έλξη γρήγορα και συστηματικά..σου δείχνουμε μπροστά στα μάτια σου πώς ΑΚΡΙΒΩΣ γίνεται.


-Δυνατές τεχνικές για να ενισχύσεις την έλξη που έχεις δημιουργήσει..δεν αρκεί να δημιουργείς πρέπει να μπορείς να διατηρείς την έλξη που έχεις δημιουργήσει και να την κλιμακώνεις.


-Δύο σίγουροι τρόποι για να “ανεβάσεις τη θερμοκρασία” μιας γυναίκας...αν το κάνεις αυτό η αλληλεπίδραση γίνεται πιο εύκολη στη συνέχεια – ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ.


-Απλές τεχνικές για να δημιουργείς ένταση..η ένταση είναι ένα από τα συστατικά για τη δημιουργία έλξης. ΠΡΟΣΟΧΗ! Πρέπει να καταλαβαίνεις πόση ένταση να φέρεις στην αλληλεπίδραση. Σου μαθαίνουμε να καταλαβαίνεις πότε να θερμάνεις και πότε να παγώσεις την αλληλεπίδραση.


-Τρεις απλές ρουτίνες για δημιουργία έλξης...αυτές και μόνο αρκούν για το λεκτικό σου παιχνίδι.


-Τι να κάνεις όταν ξεμένεις από πράγματα να πεις..το παιχνίδι δεν έχει χαθεί, απλά πρέπει να ξέρεις πώς να το χειριστείς.


-Πώς να χτίσεις αυτοπεποίθηση – ναι είναι κάτι που καλλιεργείται και σου δείχνουμε τον τρόπο για να το κάνεις.


-Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ που οι περισσότεροι δεν έχουν επιτυχία όταν βγαίνουν έξω.


-Ποια είναι η εσωτερική διαδικασία που πρέπει να περάσεις για να φτάσεις στην επιτυχία. Περνάμε μαζί αυτή τη διαδικασία ώστε να συνειδητοποιήσεις ότι όλοι είμαστε το ίδιο ώστε να μπορείς να το κάνεις μετά μόνος σου.


-Σου δείχνουμε ότι είναι ΑΠΟΛΥΤΑ φυσιολογικό να έχεις άσχημες αλληλεπιδράσεις και πώς να τις χειριστείς προς όφελός σου.


-Τρεις τεχνικές για να μπορείς να ''γυρίσεις'' αλληλεπιδράσεις που δεν πάνε καλά.


-Πώς να μπεις από τη φάση της αδράνειας στη φάση της ΔΡΑΣΗΣ..αυτό είναι το μισό παιχνίδι - πρέπει να το εξασκήσεις, δεν έρχεται από μόνο του.


-Πώς να συνδεθείς με τα φυσικά σου ένστικτα και να σταματάς να παίζεις με τη λογική – θα σταματήσεις να σκέφτεσαι “τι να κάνω για να της αρέσω” και αν'αυτού θα σκέφτεσαι “τι μου αρέσει να κάνω”..τότε είναι που το παιχνίδι γίνεται ΩΡΑΙΟ.


-Σου δείχνουμε διαφορετικά στυλ παιχνιδιού και σε καθοδηγούμε για το ποιο στυλ ταιριάζει περισσότερο στο χαρακτήρα, τη νοοτροπία και τις ανάγκες σου.


-Προχωρημένες λεκτικές τεχνικές που είναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ότι δημιουργούν έντονες αντιδράσεις.


-Δυνατές μη λεκτικές κινήσεις που δείχνουν ότι έχεις έντονη αρσενική ενέργεια και που μαγνητίζουν τη γυναίκα.


-Πώς να κάνεις αισθητή την παρουσία σου σε οποιοδήποτε χώρο κι αν βρίσκεσαι και με ποιον τρόπο να αυξήσεις τη “γοητεία σου όταν παίζεις”.


-Ο μοναδικός τρόπος που υπάρχει για να περάσεις τα τεστ της...δε χρειάζεται να ξέρεις κάτι άλλο.


-Απλές στρατηγικές για να χειριστείς τον ανταγωνισμό.


-Λεπτομερής οδηγός για το πώς να φτιάχνεις τις δικές σου ιστορίες και πώς να τις χρησιμοποιείς.


...και πολλά άλλα“Τελειώνοντας το πρόγραμμα μπορούσα να πλησιάζω κοπέλες και να παίρνω θετικές αντιδράσεις. Μπορούσα να μιλάω και αυτές να θέλουν να με ακούν και να θέλουν να είμαι δίπλα τους


Ανδρέας, Βούλα 

Δεν αρκεί να μάθεις ένα μάτσο τεχνικές, χρειάζεται να μάθεις τις αρχές και να έχεις τη σωστή συγκρότησηΠολλοί νομίζουν ότι αποστηθίζοντας ατάκες και μαθαίνοντας τεχνικές θα λύσουν το θέμα τους με τις γυναίκες. Δεν αρκεί.


Η επιτυχία με τις γυναίκες δεν έρχεται αλλάζοντας μόνο το περιτύλιγμα. Πρέπει να αλλάξει και το εσωτερικό. Πρέπει να αλλάξει ο τρόπος που σκέφτεσαι και ο τρόπος που δρας.


Δε με ενδιαφέρει αν η αλλαγή θα έρθει από έξω προς τα μέσα ή το ανάποδο. Το σημαντικό είναι ότι πρέπει να είναι συνολική.


Στο πρόγραμμα συνειδητοποιείς ότι:


-Ναι υπάρχει πληθώρα γυναικών που μπορείς να έχεις και ότι αυτό είναι μία ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.


-Η επιτυχία με τις γυναίκες είναι κάτι που ΜΑΘΑΙΝΕΤΑΙ.


-Δεν υπάρχουν στερεότυπα και ότι όποιοσδήποτε μπορεί να πετύχει αν το θελήσει.


-Υπάρχει μία συγκεκριμένη διαδικασία που οδηγεί στην επιτυχία, πρέπει να ξέρεις ποια είναι αυτή και πώς να την εφαρμόζεις.


-Η επιτυχία με τις γυναίκες ΔΕΝ έχει να κάνει με την ΑΞΙΑ σου ως άνθρωπος. Είναι απλά μία δεξιότητα που μπορεί να τη μάθεις.


-Πολλές φορές η αλλαγή δε χρειάζεται να είναι εξωτερική,επιθετική και βίαιη. Απλά χρειάζεται να αλλάξεις το τι πιστεύεις για τον εαυτό σου και να πιστέψεις ότι “ναι μπορώ να έχω επιτυχία έτσι όπως είμαι”.


-Έχεις αρσενική ενέργεια, μπορείς να την εξωτερικεύεις και οι γυναίκες έλκονται από αυτό.


-Όλη αυτή η φασαρία δε γίνεται για να ''κάνεις τη γυναίκα να σε γουστάσει''. Γίνεται για να εκφράσεις τον εαυτό σου και τις επιθυμίες σου. Και η επιτυχία θα έρθει μέσα από αυτό.


-Καταλαβαίνεις τη γυναικεία ψυχολογία και τι είναι αυτό που έλκει μια γυναίκα.


-Μπορείς να αναλάβεις δράση, να ξεπεράσεις τα εμπόδια της διαδικασίας, να οδηγήσεις την αλληλεπίδραση με ακεραιότητα.


-Δικαιολογίες θα υπάρχουν πάντα. Η επιτυχία είναι στο χέρι σου.
Αν φημίζομαι για κάτι είναι η ικανότητά μου να φέρνω αποτελέσματα στους άλλουςΠαίζω αυτό το παιχνίδι αρκετό καιρό τώρα και έχω πάρει από το παιχνίδι πάρα πολλά ήδη. Γνώρισα κοπέλες, έκανα σχέσεις, σεξ, έχτισα φιλίες, βγήκα έξω αμέτρητες φορές, ταξίδεψα, το διασκέδασα.


Προσωπικά είμαι ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΣ. Δεν ψάχνω πολλά πλέον..


Ταυτόχρονα όμως έχω και ένα ισχυρό ΚΙΝΗΤΡΟ.


Θέλω να βοηθήσω και να συνεισφέρω ώστε να μάθει και όποιος άλλος θέλει, αυτό που λέμε παιχνίδι..


Δε θα αναλύσω τους λόγους για τους οποίους είναι καλό να “ξέρει” κάποιος το παιχνίδι, είναι πολλοί – για να είσαι εδώ τώρα μάλλον έχεις τους δικούς σου –.


Και όταν λέω κίνητρο σημαίνει ότι είναι προσωπικός στόχος. Δεν το κάνω μόνο για σένα, το κάνω κυρίως για μένα. Προσωπικά θέλω να έχω την ικανοποίηση ότι έχω βοηθήσει και άλλους.


Και γι'αυτό ακριβώς έχω σχεδιάσει το πρόγραμμα έτσι ώστε να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή επίδραση σε σένα.


Είμαι ο πρώτος στην Ελλάδα που ξεκίνησα να κάνω ζωντανά προγράμματα.


Και δεν ξεκίνησα να κάνω χθες, είναι κάποια χρόνια που το κάνω (όχι μέσα από αυτό το site).


Θα μπορούσα να το είχα κάνει ακόμα πιο πριν όταν ήρθα σε επαφή με όλο αυτό.


Αλλά δεν το έκανα..γιατί τότε πίστευα ότι για να δείξω σε άλλους πώς να παίζουν έπρεπε πρώτα να γίνω εγώ ο καλύτερος παίκτης (μία πεποίθηση που τελικά δεν ισχύει). Και δούλεψα σκληρά για να γίνω..


'Επαιζα για 4,5 χρόνια ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ πριν καν ξεκινήσω να κάνω το πρώτο μου ζωντανό πρόγραμμα. Γιατί άργησα τόσο; γιατί ήθελα να ήμουν ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ όταν θα το έκανα. Εκείνη την εποχή δεν υπήρχε άλλος που να φέρνει τόσο δυνατά αποτελέσματα συστηματικά.


Θυμάμαι τους μαθητές να μην μπορούν να πιστέψουν αυτά που έβλεπαν στα μάτια τους. Όλο αυτό μου έδινε τρομερή ικανοποίηση. Και κράτησε αρκετό καιρό.


Συνέβη κάτι όμως, το οποίο μου άλλαξε εντελώς την αντίληψη που είχα για τα πράγματα. Γενικά συνήθιζα να βγαίνω με άτομα που ήταν πολύ καλοί και είχαν ανταγωνιστικό πνεύμα. Δραστήριοι, διεκδικητικοί, με θετική ενέργεια που διψούσαν για αποτελέσματα.


Μία φορά έτυχε να βγω με έναν τύπο, ο οποίος ήταν το εντελώς αντίθετο. Προσγειωμένος, ταπεινός, ήρεμος. Δεν είχε αυτή τη σούπερ ενέργεια – που πολλές φορές σε κουράζει- σε έκανε όμως να νιώθεις άνετα δίπλα του. Ήταν τόσος σταθερός που με έδινε την αίσθηση πως ό,τι και να κάνω, έχω ένα δίχτυ ασφαλείας που δε με αφήνει να πέσω.


Εκείνη τη βραδιά έκανα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μου. Αναδρομικά όταν το σκέφτηκα, συνειδητοποίησα ότι αυτό συνέβη επειδή ο τύπος μου έδινε τόσες βάσεις και τόσο στήριγμα ώστε μπορούσα εγώ να κινηθώ απελευθερωμένα.


Και αυτό γιατί ο τύπος ήταν συγκεντρωμένος στο δικό μου παιχνίδι, στο πώς θα τα πάω εγώ καλύτερα.


Αυτό με έκανε να σκεφτώ πολύ...


Πώς θα ήταν αν ήμουν πιο συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του μαθητή αντί στο δικό μου. Τι θα γινόταν; Και το εφάρμοσα στην πράξη για να δω..


Το συμπέρασμα ήταν ότι συστηματικά οι μαθητές είχαν καλύτερα αποτελέσματα από πριν. Ήταν φοβερό..


Τα δικά μου αποτελέσματα έπεσαν λίγο είναι η αλήθεια και στην αρχή αυτό πονούσε. Δεν έπαιρνα τις απίστευτες αντιδράσεις σχετικά με το τι μπορούσα να κάνω, οι μαθητές μου όμως γίνονταν καλύτεροι.Σου δίνω τις βάσεις για να βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό...

...και να ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ που πάντα είχεςΌλα αυτά τα χρόνια δημιουργήσα την πιο αποτελεσματική μέθοδο που υπάρχει σχετικά με την επιτυχία στις γυναίκες.


Μου πήρε χρόνο μέχρι να το καταφέρω. Και αυτός είναι και ο λόγος που κινήθηκα πίσω από τη σκηνή για αρκετό διάστημα και ήμουν on and off στο να κάνω προγράμματα, ενώ πολλοί μου έλεγαν να είμαι πιο δραστήριος.


Όπως δούλεψα σκληρά για να καταφέρω να έχω αποτελέσματα ο ίδιος, δούλεψα ακόμη περισσότερο για να καταφέρω να φέρνω αποτελέσματα στους άλλους.


Και έχω την πεποίθηση ότι αυτό που φέρνω είναι πολύ δυνατό γιατί αντανακλά τη δική μου πορεία, από κάποιον που δεν το είχε σε κάποιον που το έχει. Και δε μιλάω απλά στο να είσαι καλός με όρους game.


Αυτό που κάνω είναι διαφορετικό από ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ υπάρχει έξω. Είμαι περήφανος γιατί ξέρω πλέον ότι αυτό που κάνω ΔΟΥΛΕΥΕΙ.


Μπορώ να καταλάβω εύκολα ποια είναι τα δυνατά και ποια τα αδύνατα σημεία σου και τι χρειάζεται να κάνεις για να βελτιωθείς.


Μέσα από το πρόγραμμα θα μάθεις:


-Πώς να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και συμπεριφέρεσαι ώστε να μεταμορφωθείς σε κάποιον που το 'χει. Προσωπικά πιστεύω ότι όλοι μπορούν να έχουν επιτυχία στις γυναίκες. Είναι κάποιες συνθήκες εσωτερικές και κοινωνικές που σε εμποδίζουν από το να το καταφέρεις. Αλλάζω αυτές τις συνθήκες για σένα.


-Πώς να βελτιώνεσαι καθημερινά ώστε να αποκτήσεις την ικανότητα να γνωρίζεις κοπέλες συστηματικά οπουδήποτε και οποτεδήποτε, με άνεση.


-ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΑ εκτενής ανάλυση των φάσεων μιας πετυχημένης αλληλεπίδρασης. Από εδώ και πέρα θα ξέρεις πάντα που βρίσκεσαι και που θέλεις να κατευθύνεις την αλληλεπίδραση σε κάθε περίσταση.


-ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ συμβουλές και tips ώστε να παίζεις αυτό που λέμε ΦΥΣΙΚΟ παιχνίδι. Με γοητεύει να εξελίσσω το παιχνίδι. Σε βοηθάω να πας το παιχνίδι σου στο επόμενο επίπεδο.


Έχεις τη δυνατότητα να αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράς με τις γυναίκες.Αναλαμβάνοντας την ευθύνη αποκτώντας επιτυχία, φαντάσου πόσο θετικά θα επηρεαστούν οι υπόλοιποι τομείς της ζωής σουΈνα από τα μεγαλύτερα κίνητρα του ανθρώπου είναι η ικανοποίηση του αντίθετου φύλου.


Οι άντρες κάνουν το παν για να καταφέρουν να έλξουν τις γυναίκες. Επενδύουν στο να δημιουργήσουν κοινωνικό status, ξοδεύουν αμέτρητες ώρες προσπαθώντας να χτίσουν το τέλειο σώμα, δουλεύουν σκληρά για να αποκτήσουν χρήματα.


Δεν είμαι ενάντια στο κυνήγι για την επίτευξη των παραπάνω. Απλά όλα αυτά δε μετράνε αν δεν έχεις πεποίθηση ότι με τις γυναίκες απλά το 'χεις. Και αυτός που το 'χει δε χρειάζεται τίποτα από αυτά. Αντίθετα αυτός που δεν το 'χει ότι και να αποκτήσει δε θα του φέρει επιτυχία ή η επιτυχία θα είναι παροδική.


Η επιτυχία με τις γυναίκες είναι ξεχωριστή δεξιότητα.


Κι εμείς δε δίνουμε έμμεση λύση. Σου δείχνουμε το δρόμο για την επιτυχία ανεξάρτητα από το αν είσαι όμορφος ή όχι, πλούσιος ή όχι κλπ.


Φαντάσου τώρα να ξέρεις ότι το θέμα με τις γυναίκες το έχεις λύσει. Να αισθάνεσαι ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα βρίσκεις γυναίκες για να βγεις, για σεξ, για σχέσεις.


Φαντάσου πώς θα είναι να ξέρεις ότι το βράδυ που θα πας στο μπαρ θα υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες για μια καλή γνωριμία. Ή να ξέρεις ότι τα Σαββατοκύριακα θα σε περιμένουν καινούριες περιπέτειες.


Φαντάσου πώς θα είναι να έχεις την επιλογή σε ό,τι έχει να κάνει με τις γυναίκες. Πόση ελευθερία σου δίνει αυτό; και πόση άνεση ώστε να ασχοληθείς απερίσπαστα με άλλους σημαντικούς τομείς της ζωής σου;


Το παιχνίδι του φλερτ και των γνωριμιών είναι διασκέδαση. Και έτσι το βλέπουμε. Προκαλεί όμως και πολύ πόνο για κάποιον που δεν το ΄χει. Και αυτός ο πόνος εκτός του ότι είναι δυσάρεστο συναίσθημα, επηρεάζει αρνητικά και όλες τις άλλες πτυχές της ζωής.


Σου δίνουμε το εισητήριο για έναν τρόπο ζωής όπου το θέμα γυναίκες θα είναι λυμένο. Που θα κυριαρχεί το αίσθημα της πληθώρας. Ζούμε σε μια εποχή που αυτό είναι εφικτό. Και σου δείχνουμε τον τρόπο για να το κάνεις πραγματικότητα.
 


Βγαίνουμε έξω και κάνουμε αυτό το πράγμα περισσότερο από κάθε άλλον που προσπαθεί να σου δείξει πώς να έχεις επιτυχία στις γυναίκες. Έχουμε δουλέψει με τις πιο δύσκολες περιπτώσεις στις πιο δύσκολες συνθήκες. Ξέρουμε τι κάνουμε και πώς να σε βοηθήσουμε.


Είμαστε σχολαστικοί στο να φέρνουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τους πελάτες μας και να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να πάρεις όσα περισσότερα γίνεται από το πρόγραμμα.


Το πρόγραμμα θα σου δώσει έναν καινούριο αέρα, ΑΝΑΝΕΩΣΗ και ΚΙΝΗΤΡΟ για το μέλλον.


Όταν το ΔΕΙΣ να γίνεται με τα μάτια σου και όταν το κάνεις κι εσύ είναι αλλιώς.


Αν είσαι έτοιμος να αναλάβεις δράση, να ρουφήξεις τη γνώση που χρειάζεται και να χτίσεις αυτή την καινούρια ΔΕΞΙΟΤΗΤΑ, το πρόγραμμα αυτό είναι για σένα.


Πάντα στη ζωή θα υπάρχουν πράγματα που τρέχουν και που θα χρειάζονται την προσοχή σου και το χρόνο σου. Μην αφήσεις αυτό να αποτελέσει δικαιολογία ώστε να παραμελήσεις αυτά που είναι πραγματικά σημαντικά.


Αν ιεραρχείς την επιτυχία σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου ψηλά δε θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη στιγμή από τώρα. Η ανταμοιβή θα είναι μεγάλη.


Το μόνο που χρειάζεται είναι η επιθυμία και η θέληση να δουλέψουμε μαζί για το δικό σου αποτέλεσμα.


Μπες στο δρόμο που θα σου αλλάξει τον τρόπο ζωής και θα σου φέρει την επιτυχία στις γυναίκες που πάντα ήθελες.


Δήλωσε συμμετοχή τώρα στέλνοντας email σε αυτή τη διεύθυνση:


mathetopaixnidi@gmail.comΔεν θα μπορούσαν να λείψουν τα bonus...Το πρόγραμμα συνοδεύεται από δύο εγχειρίδια:


1) Το παιχνίδι σε μπαρ και κλαμπ


Ό,τι χρειάζεται να ξέρεις για το πώς παίζεται το παιχνίδι τη νύχτα. Ένας απόλυτος οδηγός για αυτόν που θέλει τα βράδια του να είναι περιπετειώδη. Μέσα θα βρεις δεκάδες τεχνικές, στρατηγικές και tips που χρησιμοποιούμε χρόνια τώρα και θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις από τον μέσο όρο και να πας το παιχνίδι σου στο επόμενο επίπεδο. Το εγχειρίδιο από μόνο του μπορεί να σου δώσει την επιτυχία που δεν είχες ποτέ μέχρι σήμερα.


2) Routines Manual


Η μεγαλύτερη συλλογή ρουτίνων που θα βρεις στο ίντερνετ! Ιστορίες, ατάκες, cold readings, push pulls, παρερμηνείες, πειράγματα, οτιδήποτε εργαλείο χρειάζεσαι για να φλερτάρεις με τον πιο μοντέρνο και αποτελεσματικό τρόπο.


Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχή επικοινώνησε μαζί μας στο


mathetopaixnidi@gmail.comΕτοιμάσου να περάσεις ΥΠΕΡΟΧΑ και ταυτόχρονα να βιώσεις μία μοναδική εμεπιρία, καθώς θα μαθαίνεις αυτήν την καινούρια δεξιότητα.
Ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στη δική σου επιτυχία.


Η ομάδα Μάθε το Παιχνίδι